Inbraakwerende kluis informatie en kopen

De top 5 meest verkochte inbraakwerende kluizen in Nederland

Over het algemeen is bijna iedere kluis inbraakwerend, het grote verschil zit hem in het niveau van inbraakwerendheid. Als de waardeberging hoe is is de weerstand ook vele malen hoger. Er zit dus wel degelijk verschil tussen inbraakwerende kluis voor thuis dat geschikt is als een privekluis tot grote inbraakwerende kluizen voor eigendommen met een zeer hoge waarde.

Zo kies je de juiste inbraakwerende kluis

De juiste keus is zeer afhankelijk van wat je wilt opbergen. Hoe hoger de waarde van de bezittingen des te hoger de inbraakwerendheid moet zijn. Wil je alleen documenten en een aantal datasticks of data opslag opbergen? Dan is kleine inbraakwerende kluis of lichtere privékluis een prima oplossing. Pas wel op dat je kiest voor een kluis die goed valt te verankeren. Een goedkope kleine kluis is eenvoudig op te pakken en mee te nemen zodat het op een veilige en rustige plek open te breken is. Voor de beste optie kies je dan voor een inbouwkluis welke volledig verzonken is een vloer of muur.

De zware kluizen met hoge waardeberging zijn ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik met een hogere eis inclusief zwaarwegende risico’s bij diefstal.

Enkele vragen om te komen tot de juiste kluis:

  • Thuis of zakelijk gebruik?
  • Hoe hoog is de waarde wat je wilt opbergen? (Hoe hoger, hoe zwaarder de beveiliging)
  • Heb je ruimte in een muur of vloer om een inbraakwerende kluis te verankeren?

Top 10 best beoordeelde inbraakwerende kluizen

Wij geloven dat inbraakwerende kluizen ECHT inbraakwerend moeten zijn, deze top 10 bestaat verschillende type inbraakwerende kluizen en worden het beste verkocht en beoordeeld door consumenten en professionals:

Inbraakwerende kluis kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via deze webwinkels:

 

Inbraakwerende kluizen test

De consumentenbond heeft een geruime tijd geleden een test gedaan met inbraakwerende kluizen voor thuis. Bekijk de video, test en tips.