Onopvallende en geheime kluis voor uw eigendommen

Van een steen bij de voordeur tot een boek met geheime inhoud. Een geheime of onopvallende kluis is een prima oplossing voor eigendommen of toegangsobjecten (zoals sleutels) om die eenvoudig te verbergen maar die wel geregeld gebruikt worden.

Een geheime kluis biedt vele voordelen maar veelal ook nadelen. Deze geheime kluizen op geheime verstopplekken zijn vaak niets meer waard zodra het uitgevogeld is dat het een kluis is met inhoud. Zo is het ook zeer belangrijk om de geheime kluis goed uit te zoeken die niet gelijk opvalt in de omgeving. Bijvoorbeeld een steen uitzoeken met een hele andere kleur dan de rest van de tuin of een boek dat helemaal niet in een boekenkast past. Een stopcontact kluis kan een oplossing zijn.

Denk er dus goed om dat het belangrijk is bij het proces van het boek met geheim vak kopen dat de boek kluis wel onopvallende in de kast staat of in de omgeving waar je van plan bent het te plaatsen.

Geheime kluis of onopvallende kluis online kopen

Er zijn voldoende online winkels die een ruim aanbod aan onopvallende kluizen aanbieden. Van boek kluizen, verborgen kluizen tot blikken met geheime inhoud. Wij hebben de top 5 meest verkochte en best geteste geheime kluizen door gebruikers op een rij gezet.

Onopvallende of geheime kluis kluis kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via deze webwinkels:

 

Zo kies je de juiste onopvallende kluis

Zoals je ziet zijn er vele slimme, onopvallende en geheime kluizen en opbergmogelijkheden bedacht en gemaakt. Voor iedere situatie is een andere onopvallende kluis geadviseerd. Zo is bijvoorbeeld het boek niet aanbevolen als een boek misstaat in de omgeving. Met de volgende stappen kies je de eenvoudig de juiste onopvallende kluis.onopvallende kluis kaars

  1. Waar ga je de onopvallende kluis plaatsen? 

    Blik (Fris of Groente): Prima te gebruiken in de keuken of achter in het huis in de bijkeuken.
    Boek: Als er een boekenkast in de kamer staat of om een sleutel op te bergen in een kantoor is een boek zeer aanbevolen.
    Kaars: Een kaars kan bijna overal wel staan, in de gang of in de woonkamer.

  2. Wat wil je opbergen?

    Geld of sleutels is het voornaamste op te bergen. Een tip is om bijvoorbeeld altijd wat reserve geld of andere kopieen van belangrijke documenten op te bergen in een geheime kluis. In het geval dat je huis leeg wordt gehaald door dieven heb je altijd nog belangrijke zaken bij de hand.

Als het om sleutels gaat is een sleutelkluis aanbevolen of kies voor het zwaardere werk door de mogelijkheden van een zware inbraakwerende kluis te onderzoeken.