Documentenkluis van klein tot groot

Een documentenkluis is een van de meest gangbare kluizen verkrijgbaar. Van paspoorten en andere papieren documenten tot data opslag apparaten zoals datasticks of harde schijven. Vaak worden de laatst genoemde kluizen ook wel datakluizen genoemd. Documentenkluizen hebben in basis dezelfde inbraakwerende kluis en brandwerende kluis eigenschappen.

Online een documentenkluis kopen

Er zijn voldoende online winkels die een ruim aanbod aan documentenkluizen aanbieden. Wij hebben de top 5 meest verkochte en best geteste documentenkluizen door gebruikers op een rij gezet.

Documentenkluis kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via deze webwinkels:

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een documentenkluis?

In eerste instantie moet u weten wat u wilt opbergen. Het woord geeft het al weg, een documentenkluis is speciaal voor documenten. Papieren documenten zijn de meest voorkomende voorwerpen die in een dergelijke kluis worden opgeborgen. Natuurlijk kan er in een dergelijke kluis ook datasticks, harde schijven en overige belangrijke voorwerpen.

De grootte van de kluis is erg belangrijk in deze. Zo zijn er documentenkluizen in A4 formaat beschikbaar maar ook grotere kluizen die bijvoorbeeld ook weer in te bouwen zijn in wand of vloer.

Documentenkluizen zijn standaard brandwerend, controleer goed welke brandklasse bij uw eigendommen het beste past.