Bescherm uw eigendommen in een Autokluis

Ook onderweg al uw eigendommen beschermen in de auto, op de motor, in de caravan of in de camper.

Onderweg neem je vaak belangrijke spullen mee, van een portemonnee tot wellicht een paspoort, contant geld, huissleutels en andere eigendommen. Vaak worden autoruiten ingeslagen om een snelle grijp te doen en snel te vluchten, vooral als je nou net even die plaspauze hebt op weg naar je favoriete vakantiebestemming. Geef dieven daarom geen kans met een autokluis om zo belangrijke eigendommen veilig op te bergen. Er zijn losse autokluizen maar ook autokluizen die ingebouwd kunnen worden beschikbaar.

Autokluizen zijn daarnaast uitermate geschikt als opslag in de caravan of camper, de zogeheten caravan kluis of camper kluis.

Een autokluisje kopen kan bijna overal, online is het vooral te vinden bij de ANWB, Praxis, Bol.com en aantal andere winkels.

Online een autokluis kopen

Er zijn voldoende online winkels die een ruim aanbod aan autokluizen aanbieden. Wij hebben de top 5 meest verkochte en best geteste autokluizen door gebruikers op een rij gezet.

Autokluis kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via deze webwinkels:

Zo kiest u de juiste autokluisRuit kapot na autodiefstal

Er zijn vele soorten kluizen voor de auto, caravan of camper beschikbaar wat de keuze nog wel wat lastiger maakt. Onthoud goed dat een dashboardkatje geen kluis is en zeer eenvoudig op te breken is. Tevens is het goed om te weten dat autokluizen te koop zijn die ook verankerbaar zijn. Vaak hebben dieven maar 15 seconden nodig om in te breken en eigendommen snel mee te nemen.

Voor de camper of caravan zijn dezelfde kluizen die je hierboven ziet ook prima te gebruiken. Deze kluizen zijn zo ontworpen dat ze zowel in auto’s als voor campers en caravans gebruikt en ingebouwd kunnen worden.

Beantwoord voor jezelf de volgende vragen om te komen tot de juiste keuze voor een autokluis:

  1. Wat is het budget?

    Er zijn al kluisjes beschikbaar vanaf 25 euro, denk wel goed om dat goedkoop vaak wel duurkoop is.
  2. In laten bouwen of los in de auto?

    In laten bouwen kost meer geld maar waarborgt wel beter tegen diefstal.
  3. Hoeveel waarde ga je in de kluis stoppen?

    Hoe meer waarde je in de kluis wilt stoppen des te meer het aanbevolen is om deze zeer waardevolle spullen niet in de auto te laten liggen.

Advies – Laat een autokluis inbouwen

Koop via een webwinkel je autokluis naar keuze en laat het inbouwen door een specialist. Vele autobedrijven vragen een paar tientjes om een autokluis in te bouwen gezien dit een zeer eenvoudige klus is.